Xclusive Young Plants BV: jaarrond verse, groeikrachtige en betaalbare stekken uit Oeganda

 Xclusive Young Plants Ltd. is een jonge, dynamische kwekerij van vier Nederlandse aandeelhouders, die verse, groeikrachtige stekken produceren in Oeganda, waar het klimaat heel geschikt is voor jaarrond kwalitatief goede en gezonde stekken. 

Aandeelhouder en directeur Hans van Eijzeren verteld:

“Wij produceren op 4 ha. een breed scala aan gewassen en variëteiten waaronder  hangplanten zoals Epipremnum, Scindapsus, Philodendron en Chlorophytum, Succulenten zoals Schlumbergera maar ook boomkwekerijgewassen als Hydrangea en Hedera”. 

“De stekken worden geïmporteerd door Xclusive Young Plants BV, waarvan Ard Mulder statutair directeur is. Zijn klanten zijn vooraanstaande Europese, voornamelijk Nederlandse (glas)tuinbouwbedrijven.

Onze stekken en onze manier van werken, blinkt op verschillende fronten uit. Ard geeft hier op geheel eigen wijze als relatiebeheerder vorm aan. Hij loopt nooit weg voor problemen en is altijd op zoek naar consensus maar verliest het belang van Xclusive nooit uit het oog”.  

Kwaliteit: Wij hebben de status MPS-Quality. Voor veel van onze klanten is MPS een ‘must’. Wij gebruiken de MPS handleiding zelf als tool om het werk op het bedrijf te structureren. De ‘Health and Safety’-module van MPS biedt een goed houvast voor de sociale en medische kant waar we als werkgever mee te maken hebben.

Duurzaamheid: We investeren continu in duurzame teeltoplossingen en gaan zo zuinig mogelijk om met de natuurlijke hulpbronnen om ons heen. Onze MPS-certificeringen onderstrepen dit. 

Maatschappelijke betrokkenheid: Een verantwoorde omgang met mens, milieu en natuur is onze ‘license to produce’. De Xclusive Group, waar Xclusive Young Plants Ltd onderdeel van is, heeft een privékliniek met gediplomeerde verpleegkundigen, een kinderdagverblijf en interne opleidingsprogramma’s voor onze medewerkers. Ook bieden wij huisvesting aan voor ons kaderpersoneel. De Xclusive Group biedt werkgelegenheid aan ruim 550 werknemers en hun gezinnen. 

Xclusive Young Plants BV

Postadres
Gortstraat 41
3905 BC Veenendaal

  +31 630 66 96 54

  amulder@xclusiveyoungplants.com

 xclusiveuganda.com

skype: yugung2014

 

"Verkoop is een gevolg van goed relatiebeheer. Doe je het laatste goed dan komt het eerste vanzelf"

Ard Mulder

 

2022 Yugung Holding | Privacy policy

Content: Groentekstbureau Arkesteijn Design: Bij Pieter